Menu Close

Auto’s zitten in ons DNA, Saab in ons hart

Vianen en Saab, een combi met een lange gezamenlijke historie. Vianen is ook de plaats waar ik, Michel van der Veer, eigenaar van Autoservice Vander Veer ben geboren en getogen. En ook waar ik mijn liefde voor autotechniek en Saab heb ontwikkeld.

Saab is als merk met de paplepel ingegoten. Kon ook niet anders, want mijn vader Cor, een Saabcoryfee, heeft altijd bij de importeur gewerkt. Ik ging als jongen van vier al mee op de vrachtwagen om onderdelen te bezorgen bij alle Saabdealers in Nederland.

Wij zijn met trots een echt familiebedrijf. Zo hebben wij als familiebedrijf inmiddels een schat aan ervaring in huis. Naast mijn vader doet mijn zus Sylvia de boekhouding. Versterkt ons zeer ervaren technisch specialist Michael Oudshoorn, staat Autoservice Van der Veer klaar om oplossingen te vinden voor optimale technische kwaliteit voor uw auto. Waarbij de deur altijd ook openstaat voor alle merken en hun berijders, die de laatste jaren regelmatig langsrijden voor persoonlijke service en een oplossingsgerichte houding. De klanten komen uit heel Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Spanje. Dat vinden wij super leuk!

Autoservice Van der Veer is sinds 2016 in Vianen gevestigd. Het is een vervolg op Saab Utrecht, dat op een zichtlocatie naast de A12 lag. Wij zijn teruggekeerd naar de bakermat van Saab in Vianen.

Het hart van ons bedrijf is reparatie. Van diagnose tot aan APK keuringen. Geen vraag is te gek. Er is altijd een oplossing te vinden. Wij werken met modern en professioneel apparatuur, omdat uw auto het verdient. Daarnaast hebben we veel gebruikte onderdelen in huis. Het is de ‘core-business’ van mijn vader, die nog regelmatig in de garage te vinden is. Als je ergens nog een onderdeel zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons thuis voelt en vertrouwen heeft dat uw auto in goede handen is. Kom een langs en proef onze passie voor Saab, auto’s en techniek.