Menu Close

Auto diagnose

Een brandend lampje teveel op uw dashboard? Of twee?
Iedere automobilist krijgt wel eens met waarschuwingslampjes te maken.
Laat een storing z.s.m. controleren, repareren voorkomt potentieel onveilige situaties en onnodig hoge kosten.

Wij hebben daarvoor:

  • Professionele diagnose apparatuur,
  • Vakbekwame monteurs.

Professionele diagnose apparatuur
Moderne auto’s zijn uitgerust met geavanceerde elektronica en het opsporen van storingen wordt daarom gedaan met behulp van geavanceerde diagnose apparatuur. Bij Autoservice van der Veer kunnen wij dus elke storing aan.

Vakbekwame monteurs
In plaats van eerst (onnodig) onderdelen te vervangen, dringen wij direct door tot de kern van het probleem.
Onze vakbekwame monteurs zien aan de hand van meetresultaten en vakmanschap snel welk onderdeel van uw auto storing veroorzaakt of aandacht nodig heeft. Vervolgens adviseren wij u over benodigde oplossingen en bijbehorende kosten.

Auto diagnose ook voor auto’s met fabrieksgarantie?
Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u uw reparaties en onderhoud laat uitvoeren, ook wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken dan volgens de voorschriften van de fabrikant. Dit betekent dat uw auto bij ons op de juiste wijze wordt onderhouden, om de fabrieksgarantie te behouden.

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn…
Onze werkplaats is voorzien van professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren.
Bij Autoservice van der Veer hechten wij veel waarde aan persoonlijke service en eerlijk advies!